You are here

Family Pride 2023 se v mnoha městech vydařil

FamilyPride 2023
Autor: 
Tradiční rodina

Letos, v roce 2023, jsme uspořádali FamilyPride, pochod pro zdraví dětí a za tradiční rodinné hodnoty především v Praze, avšak přidala se další města - Ostrava, Ústí nad Labem, Jičín, Karlovy Vary, Trutnov, Kašperské hory či Plzeň. 

S hlubokou vděčností se obracíme na vás všechny, kteří jste se zúčastnili pochodu "FamilyPride - Pro Tradiční Rodinné Hodnoty" v roce 2023. Vaše přítomnost, vášeň a oddanost podpořily naše úsilí o zvýšení povědomí o důležitosti tradičních rodinných hodnot. Rádi bychom vyjádřili upřímný dík všem, kteří se zapojili do organizace a přípravy této významné události. Vaše neúnavná práce a obětavost zajistily, že pochod byl nejen úspěšný, ale i inspirativní událostí pro nás všechny. Děkujeme vám, že jste se postavili za hodnoty, které nám jsou drahé, a že jste svým příkladem ukázali, že tradiční rodina je základem lidského společenství. Vaše podpora a oddanost posilují naše úsilí o ochranu tradic a hodnot, které tvoří základ naší kultury a identity.

Bez vaší podpory by nebylo možné dosáhnout úspěchu. Vaše hlasité zastání se za tradiční rodinných hodnot a vaše ochota stát se součástí této iniciativy spolku Tradiční rodina z.s. jsou zářným příkladem toho, jak malé skutky mohou mít značný dopad.

Obrovské díky všem, kteří jste se podíleli na úspěchu pochodu "FamilyPride - Pro Tradiční Rodinné Hodnoty" v roce 2023. Vaše oddanost a podpora nás motivují k další práci a úsilí.